>Solistromantik - Dario Campeotto<

Der var fuldt hus, da 500 personer var samlet i Hallerne og stemningen var høj. Vi var mange, der sad med forventningens fryd, over at skulle høre Dario Campeottos helt specielle stemme.

Dario Campeotto lagde ud med temaer fra Sommer i Tyrol, dernæst spillede musikken Dronning Louises vals, så man næsten ikke kunne lade være at tage dansetrin.

Dario kom med mange pudsige og sjove vitser ind imellem numrene, dernæst blev der spillet temaer fra Olsen-Bandens film og Matador af Bent Fabricius Bjerre.

Pludselig kom ”Roselil og hendes moder” tilsat jazzrytmer, så vi vuggede i takt.

Dario kom med et italiensk nummer ”O Sole Mio” - meget romantisk. Efter kaffepausen startede anden del af musikken med amerikansk musik med trækbasun og det hele.

Derefter blev der spillet og sunget dejlige sange fra gøngehøvdingen som Dario mestrede med bravur. Et italiensk nummer ”O gigoli O gigola” sang Dario Campeotto, så vi følte os hensat til netop dette land.

Der gik et gys af glæde igennem os, da vi endelig til slut hørte den legendariske ”Hvor er du dejlig Angelique”. Vi følte os mange år yngre, og mindedes en fortid, hvor kærligheden til hinanden og den eneste ene var i højsædet. Musikkorpset gjorde en formidabel indsats. Det var en fryd for øret at høre. Alt i alt en minderig eftermiddag, som vi aldrig glemmer.