Publikumsdialog - Davids Decible

Davids Decible består af 4 mand og en kvinde med mere erfaring end de fleste.

Topprofessionelle musikere, som alle har haft musikken som levevej i mange år.

Davids Decible lægger vægt på udadvendt optræden, og dialogen med publikum betragtes som alfa og omega. Ikke to arrangementer er ens, og det gælder om at levere lige nøjagtig det repertoire, og den stil der gør den aktuelle fest til en succes.

Davids Decible består som sagt af nogle erfarne drenge, men tro endelig ikke at det betyder at deres optræden kun bærer præg af rutine, og ren rygrads performance.

Det er 4 gutter der elsker at optræde, og der udvises en usædvanlig spilleglæde fra start til slut.

Repertoiret strækker sig over et enormt spekter. Her snakker vi om alt tilbage fra 50erne og frem til nu med de allernyeste hits.

Davids Decible har et bagkatalog er så enormt, at langt de fleste opfordringer vil kunne efterkommes. Der benyttes ikke repertoireliste, derimod sammensættes aftenens repertoire efter publikums smag.

Med musikalsk talent, vokalarbejde ud over det sædvanlige og mange års erfaring i at læse publikum, kan det kun gå godt.

Davids Decible har investeret i helt nyt grej, der er tale om den absolut nyeste teknologi. Det betyder et anlæg der fylder det halve, og yder det dobbelte.