>Markedssjov - børneunderholdning<

Mere end 250.000 kr. ofres på underholdningen på Markedet, der indledes fredag 25. juni. Det fortæller formanden fra markedsudvalget.

Han kan konstatere, at kunstnerne bliver stadigt dyrere, og dermed bliver overskuddet mindre. Men markedsudvalget holder fast i, at der skal kendte kunstnere til markedet, som det er kendt for.

I år er det så kendte navne som Zididada, der går på scenen fredag sammen med Hoop, mens det om lørdagen er Papayaz og The Bootles, der indtager scenen.

Det er 26. gang, der holdes marked, og det indledes traditionen tro med, at børnehaven afleverer sceneudsmykningen fredag 25. juni. Tonny Trifolikom, der er kendt for Cirkus Mongo, sørger for børneunderholdning i teltet.

Lørdag er der mulighed for at opleve Sine & Frække Rikke med bugtaleri. Hun har lovet at skrive autografer til alle. Lørdag kommer også Erna Iversen alias Peter Larsen. - Og han har lovet at huske det i år, forsikrer formanden, med henvisning til, at Peter glemte aftalen i fjor. Søndag bliver der traditionen tro optog gennem byen med harmoniorkestret i spidsen, og Cheerleaders opfører et show.

I teltet synger Two Step, og der bliver mulighed for at opleve Jackpot Dance Band. Søndag er der igen om morgenen gratis silde- og pølsebord. Det blev i fjor flyttet til middag, men er flyttet tilbage til om morgenen. Det var kun i anledning af 25-års jubilæet i fjor, sildebordet blev flyttet.