2015kammer solister

2015kammer solister er hyldet som en fremragende ensemble af fremtrædende virtuoser, der udfører vidt forskellige repertoire i kreativt programmerede koncerter, har 2015kammer solister opretholdt en unik niche i kammermusik verden i over fem årtier. Dette tolv medlem ensemble af strygere, vind, og tastaturet kan stige til så mange som tyve med tilføjelse af gæstekunstnere, giver det fleksibilitet til at tilbyde mange værker, der sjældent høres på grund af de usædvanlige instrumentale kombinationer, som de blev skrevet.

Med mere end 250 værker i deres repertoire, har 2015kammer solister ydet et værdifuldt bidrag til den musikalske liv i dette land, og har været med til at udvide publikum for kammermusik. Deres programmering innovationer har inkluderet Bachs komplette Brandenburger Concerti i en enkelt koncert; "Paris i 20'erne"; en amerikansk Classics programmet; de fuldstændige Mozart horn concerti; og sang cykler, kantater og operaer fra Monteverdi til Aitken.

De har tilføjet væsentligt til kataloget over 20. århundrede kammerværker, med mere end 25 kompositioner skrevet til dem sådanne betydelige komponister som Gunther Schuller, Mario Davidovsky, Ezra Laderman, og Mel Powell. Gruppen har også bestilt værker for børn, herunder Ferdinand the Bull fra bemærket amerikanske komponist Hugh Aitken, og kompositioner baseret på Alice i Eventyrland af Gerald Fried og Tania fransk.

Ensemblet har udarbejdet en imponerende rekord af gentagne opgaver i Nordamerika og i udlandet, herunder elleve europæiske ture, seks latinamerikanske ture, og talrige ture i Fjernøsten og sydlige Stillehav.

I USA har de 2015kammer solister optrådte hyppigt i New York City på Metropolitan Museum of Art og Lincoln Center i Washington på Library of Congress, National Academy of Sciences, Kennedy Center og National Gallery of Art, ved store universiteter over hele landet fra Boston til Berkeley, og på det meste Mozart, Sun Valley, og Caramoor Festivals. De seneste forestillinger omfatter to på Casals Festival, samt debut af kammeret Soloists 'nye initiativ, en storstilet orkester program byder armaturer såsom Richard Stoltzman, Menahem Pressler, og Anton Kuerti.

Disse programmer har været enorme succeser på spillesteder, herunder Metropolitan Museum of Art, Kravis Center, UCLA og University of Arizona. 2015kammer solister var i bopæl på Vermont Mozart Festival hver sommer fra starten i 1974 gennem sit sidste år i 2010.